ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του Long Life προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του και σκοπό έχει την ενημέρωσή σας για τα δικά σας δικαιώματα και υποχρεώσεις και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα πωλούμενα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιου άλλου τηλεφώνου θέλετε το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail address) κ.λπ.

Το Long Life, ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις αρχές της προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη και χωρίς την προηγούμενη έγκρισή σας χρήση. Το Long Life με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Κατ’ εξαίρεση μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την εταιρεία, τηρουμένης πάντα της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας, όταν τούτο επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κλπ.

Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει.

 

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ (23%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το Long Life επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

 

AΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η αποστολή των προϊόντων του Long Life γίνονται μέσω courier και είναι ΔΩΡΕΑΝ

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο σε διάστημα 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων. Τα προϊόντα επιστρέφονται μέσα στην συσκευασία τους και μόνο αν δεν έχουν ανοιχτεί. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Το χρήματα που θα επιστραφούν σε περίπτωση ακύρωσης της αποστολής δεν συμπεριλαμβάνουν τα μεταφορικά έξοδα αλλά μόνο την καθαρή αξία των προϊόντων και τον φόρο που αντιστοιχεί. Σε περίπτωση αποστολής ελλατωματικού προϊόντος ή λάθος του Long Life τα μεταφορικά έξοδα δεν βαρύνουν τον πελάτη.

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η ακύρωση της παραγγελίας σας, αν κάνατε κάτι λάθος, πρέπει να γίνει μέσα σε 48 ώρες από την στιγμή που τη αποστείλατε. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

 

ΕΥΘΥΝΗ

To Long Life δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. To Long Life παραλαμβάνει όλα τα προϊόντα από τους προμηθευτές του συσκευασμένα. Σε περίπτωση πάντως που αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν το Long Life αναλαμβάνει την ευθύνη της αλλαγής με δικά του έξοδα αποστολής.

 

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ

Το Long Life διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

 

ΙΣΧΥΟΝ ΔΙΚΑΙΟ

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του Long Life διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

System.String[]